Takläggare Oxelösund

Plåt- och tegeltak av högsta kvalitet

Tjänster

RÄNNOR, SÄKERHET, DÖRRAR, FÖNSTER, FASADER

Vi kan mer än att lägga tak, även om det är vår stora specialitet. Bland våra medarbetare finns kunskaper från många hantverksgrenar och vi kan ge ditt hus ett lyft på flera sätt. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för så kan du vara trygg i att arbetet blir väl utfört.

hängränna

Hängrännor och andra säkerhetsprodukter för taket

Fungerande hängrännor är vitala för alla tak. Vattenavrinning som skyddar från fukt är en garanti för att slippa läckage och fuktproblem inomhus. Vi kan installera kvalitativa hängrännor som skyddar ditt tak mot vädrets makter. Vi kan även installera kvalitativa säkerhetsprodukter som gör ditt tak tryggt och säkert: stegar och det alltid så viktiga skyddet mot snöras är två exempel på det.

Renovering av husfasader

Vi kan även genomföra en grundlig renovering av husfasader som ger ett fräsch utseende och skydd mot vädrets marker. Vi gör detta gärna i samband med takläggning som en kvalitativ helentreprenad.

dörrar

Byten av fönster och dörrar

Vi kan även installera eller byta ut fönster och dörrar av olika slag. Terrassdörrar, ytterdörrar och fönster av flera sorter. Vår kunniga personal har stor erfarenhet från branschen och kan utföra dessa uppdrag på bästa sätt.

Vi lägger tak med gediget material – tillverkat på egen fabrik!