Takläggare Oxelösund

Plåt- och tegeltak av högsta kvalitet

Om oss

 

OM FÖRETAGET 

Tack vare vår kompetens och kvalitetsmedvetenhet har vi på senare år har etablerat oss starkt på  den skandinaviska marknaden. Vi lägger och renoverar tak på bostadshus, mindre och större och fastigheter. Inget uppdrag är för stort eller för litet för våra takläggare.

Våra kvalitativa tak i plåt och tegel tillverkas på vår egen fabrik och läggs av kompetenta och serviceinriktade takläggare. I kombination med våra unika, extremt hållbara fastsättningsmetoder har vi snabbt blivit en ledande aktör i takbranschen i Sverige.

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade

Alla våra uppdrag, både takläggningar och andra tjänster, är ansvarsförsäkrade hos If och vi utfärdar långa och starka  garantier. Vill du ha referenser från tidigare kunder så är det bara att kontakta oss med en förfrågan. Vi har en lång lista med nöjda kunder – den bästa reklamen för alla företag.

Alla de uppdrag vi utför övervakas av en erfaren arbetsledare med stora kunskaper och höga krav på kvalitet, säkerhet och service. Har du några frågor under arbetets gång? Kontakta den person som är ansvarig arbetsledare för just ditt projekt så kan han besvara dina spörsmål.

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer.

Vi lägger tak med gediget material – tillverkat på egen fabrik!